Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

PROPERTY MANAGEMENT

Η ταχύτατη τουριστική ανάπτυξη της Θάσου προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες σε ιδιοκτήτες εξοχικών καταλυμάτων που θέλουν να αξιοποιήσουν τουριστικά την περιουσία τους και να εξασφαλίσουν ένα πρόσθετο εισόδημα.

Σε περίπτωση που το ακίνητό σας στη Θάσο πληροί της προϋποθέσεις για την αξιοποίησή του ως τουριστικό κατάλυμα αναλαμβάνουμε την τουριστική αξιοποίηση του και σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαχείρισης βασισμένο στις ανάγκες σας, που περιλαμβάνει την ανακαίνιση, την προβολή στις δημοφιλείς πλατφόρμες ενοικίασης (booking.com, airbnb.com, tripadvisor.com κλπ) , την υποδοχή και εξυπηρέτηση των πελατών, την καθαριότητα καθώς και την ασφάλιση της περιουσίας σας.

Εναλλακτικά, μπορούμε να μισθώσουμε μακροχρόνια το ακίνητό σας εξασφαλίζοντάς σε εσάς ένα ετήσιο εισόδημα χωρίς περαιτέρω ενασχόληση και δεσμεύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε σε επαφή και να συζητήσουμε την προοπτική αξιοποίησης του καταλύματός σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή τηλεφωνήστε μας στο 2593081071.