Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

LOCATION

Οι Armonia Villas βρισκονται στο βόρειο άκρο της Θάσου στην περιοχή Παχύς της Σκάλας Ραχωνίου πάνω απο την παραλία Γλυφονέρι, έναν από τους ομορφότερους κολπίσκους του νησιού με ψιλή άμμο και πεύκα που φτάνουν ως το κύμα.

Το συγκρότημα είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε ένα οικόπεδο γεμάτο πεύκα και ελιές έχοντας μοναδική θέα προς τη θάλασσα, η οποία απέχει λίγες δεκάδες μέτρα. Οι κατοικίες έχουν εύκολη πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο και απέχουν 7 χλμ. από το Λιμένα, την πρωτεύουσα του νησιού η οποία αποτελεί και το επικέντρο της νυχτερινής ζωής της Θάσου.

Πώς θα έρθετε

Με αυτοκίνητο:

Από Κεραμωτή: Παίρνετε το ferry-boat από την Κεραμωτή και σε 35 λεπτά είστε στο Λιμένα, την πρωτεύουσα της Θάσου. Βγαίνοντας από το λιμάνι ακολουθείτε πορεία προς τα δεξιά. Στην πρώτη διασταύρωση που θα βρείτε σε 300μ. στρίβετε δεξιά προς Πρίνο/Λιμενάρια. Στη συνέχεια στην επόμενη διαστάυρωση στην οποία μπαίνετε στο κεντρικό οδικό δίκτυο του νησιού στρίβετε πάλι δεξιά προς Πρίνο/Λιμενάρια. Ακολουθείτε πορεία 6 περιπου χλμ. έχοντας στα δεξιά σας τη θάλασσα και στα αριστερά σας ένα υπέροχο πευκοδάσος και στρίβετε δεξιά μόλις συναντήσετε στα αριστερά σας την είσοδο του Villa Natasa Hotel σε ένα κατηφορικό τσιμεντένιο δρόμο και θα μας συναντήσετε σε 150μ. στα αριστερά σας.

Από Καβάλα: Παίρνετε το ferry-boat από την Καβάλα και σε 1 ώρα και 10 λεπτά είστε στη Σκάλα Πρίνου. Βγαίνοντας από το λιμάνι στην πρώτη διασταύρωση που θα βρείτε σε 300μ. στρίβετε αριστερά προς Θάσο/Παναγία. Ακολουθείτε πορεία 5 περιπου χλμ., περνάτε τη Σκάλα Ραχωνίου και μετά από 1 περίπου χλμ. στρίβετε αριστερά στο Hotel Louloudis. Στην πρώτη διασταύρωση που θα βρείτε στα 100μ. κάνετε δεξιά και μετά από 300 μέτρα κάνετε δεξιά στην ανηφόρα και θα μας συναντήσετε σε 100μ δεξιά σας.

Με λεωφορείο:

Από Λιμένα: (Θάσο): Μόλις βγείτε από το ferry boat παίρνετε λεωφορείο προς Πρίνο και κατεβαίνετε στη Στάση Villa Natasa Hotel. Από εκεί ακολουθείτε τον κατηφορικό δρόμο και σε 150μ. έχετε φτάσει (τηλ. ΚΤΕΛ Θάσου για δρομολόγια: 2593081333)

Από Πρινο: Μόλις βγείτε από το ferry boat παίρνετε λεωφορείο προς Λιμένα και κατεβαίνετε στη Στάση Villa Natasa Hotel. Από εκεί ακολουθείτε τον κατηφορικό δρόμο και σε 150μ. έχετε φτάσει (τηλ. ΚΤΕΛ Θάσου για δρομολόγια: 2593081333)

DISTANCES

Limenas Thassos (Port)
9km
Skala Prinos (Port)
7km
Health Centre (Prinos)
9km
Super Market
4km
Marina (Limenas)
9km
Marina Skala Rachoni
2,7km